A Kúria elnökének felszólalása a VI. Nemzetközi Adókonferencián

Nyomtatóbarát változat
Dátum: 
2012. június 7.
Város: 
Budapest
Helyszín: 
Ramada Plaza

Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke részt vesz, és felszólal VI. Nemzetközi Adókonferencián, amelyet „Adózás Európában” címmel szervezett a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete. A 2012. június 7-8-án megrendezésre kerülő VI. Nemzetközi Adókonferencia témája a telephely-fióktelep lesz.

A résztvevők információkat kaphatnak a belföldi és külföldi telephely alapításával, működtetésével, megszüntetésével kapcsolatos elméleti és gyakorlati kérdésekről, valamennyi érintett adónem szempontjából. Az előadók bemutatják a bírósági, az ellenőrzési és az adózói gyakorlatot, az adótervezési lehetőségeket, valamint az országonkénti sajátosságokat is. A konferencia második napján sorra kerülő pódiumbeszélgetésen Ausztria, Ciprus, Csehország, Horvátország, Románia, Szlovákia és Magyarország képviselői osztják meg tapasztalataikat a hallgatósággal.

Dr. Darák Péter „Közigazgatási Bíróság – előkészületben” című előadását 2012. június 7-én, csütörtökön, 10.00 órakor hallgathatják meg. A Kúria elnöke részt vesz a 11.00 órakor kezdődő sajtótájékoztatón is.

Budapest, 2012. június 5.

a Kúria Sajtótitkársága

 

A konferencia szünetében sajtótájékoztatót tartottak, amelyen Dr. Darák Péter elnök úrral az Echo TV, a HírTV és a Magyar Nemzet újságírója készített interjút.

Elnök úr részvételéről és a konferencián elmondott beszédéről megjelent tudósítások