A Kúria biztosítja az ügyfelek részére a személyes ügyfélfogadást

Nyomtatóbarát változat
2020. június 4.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a veszélyhelyzet ideje alatt érvényesülő egyes eljárásjogi intézkedésekről szóló 74/2020. (III.31.) Korm. rendelet 26.§-ának hatályon kívül helyezésére tekintettel, a Kúria Ügykezelő Irodája 2020. június 2. napjától a Kúria Szervezeti és Működési Szabályzatában foglaltak szerint biztosítja az ügyfelek részére a személyes ügyfélfogadást.

Az ügyfélfogadás rendje a Kúria honlapján megtekinthető: https://kuria-birosag.hu/hu/kozponti-elerhetosegek. A Kúria Ügykezelő Irodájának telefonszáma: 06-1-268-4563, e-mail címe: Ugykezeloiroda@kuria.birosag.hu.

Figyelemmel a veszélyhelyzet idején fennálló munkarendre, a gyorsabb ügyintézés céljából kérjük az ügyfeleket, hogy irattanulmányozási igényüket előzetesen az Ügykezelő Iroda részére szíveskedjenek bejelenti.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket továbbá arról, hogy a Kúria épületébe kizárólag szájat és orrot eltakaró maszk, sál, kendő vagy egyéb hasonló eszköz viselésével, valamint a kihelyezett kézfertőtlenítő használatát követően léphetnek be és tartózkodhatnak bent.

Budapest, 2020. június 3.